1397/07/07

آئین‌نامه‌ی اجرای پوسترها:

با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از ارائه نتایج کارهای تحقیقاتی همکاران در حوزه های مختلف علوم اعصاب در همایش بین المللی علوم اعصاب شیراز بصورت پوستر می باشد، لذا نکات زیر را رعایت فرمایند:

الف) راهنمای تهیه‌ی پوسترها:

پوسترها با توجه به ميزان فضاي در نظر گرفته شده جهت ارائه، بايد بصورت عمودي و در ابعاد 59 در 84 سانتيمتر (سایز A1)  تهيه گردد و از قالب موجود در سایت  جهت طراحی استفاده نمایید.

استفاده از كل مقاله اصلي در قالب پوستر صحيح نيست بلكه لازم است با بهره گيري از امكانات نرم افزاري و ذوق و سليقه شخصي سعي شود حداقل متن در تركيب با حداكثر تصاوير، جداول و نمودارها ارائه گردد تا مطالب در مدت کوتاهي به خواننده منتقل گردد.

اجزاي پوستر شامل عنوان، خلاصه مقاله، مقدمه، روش ها، يافته ها و نتيجه گيري خواهد بود که لازم است اصول مقاله نويسي در اين قسمت ها نيز رعايت شود.

عنوان در بالاي پوستر نوشته میشود و اندازه فونت آن بايد به گونه‌‌اي باشد که از فاصله حداقل 5 تا 6 متري به راحتي قابل خواندن باشد. در زير عنوان، با خط کوچکتر نام نويسنده يا نويسندگان و در خط زيرين آن نام دانشگاه يا موسسه محل انجام تحقيق نوشته مي‌شود.

تيتر مطالب همچون مقدمه و هدف، روش‌ها، يافته ها و نتيجه‌گيري با فونت 30-35 و با حروف بزرگ نوشته شود.

خلاصه مقاله: همان خلاصه مقاله‌ پذيرفته شده در همايش خواهد بود. متن با فونت 18-24 و حروف بزرگ و کوچک نوشته شود. فونت Arial برای نوشتن متن انگليسي استفاده گردد.

مقدمه: سوالات پژوهشي و فرضيه مورد نظر شما ميتواند به صورت جمله يا عبارات موردي بيان شود.

روش ها: در اين بخش جمعيت مورد مطالعه، حجم نمونه، نمونه‌گيري، مداخلات انجام شده، ابزار مورد استفاده، متغيرهاي اندازه‌ گيري شده و روش‌هاي تجزيه و تحليل اطلاعات مطرح مي‌شود.

يافته ها: در اين بخش نتایج پژوهش شما بيان مي شود. از مطرح کردن جزئيات ريز و غيرضروري بپرهيزيد. از جداول و نمودارها و تصاوير کمک بگیرید. به طور کلي در يک پوستر 20% متن 60% تصاوير گرافيکي و 20% فضاي خالي مطلوب است. فضاي خالي به برجسته کردن مطالب نوشتاري کمک زيادي خواهد کرد.

نتيجه گيري:  پاراگراف آخر به عنوان بخش نتيجه گيري نقش مهمي در تصميم‌گيري افراد براي ادامه‌ي مطالعه خواهد داشت.

ب) برنامه‌ی اجرای پوسترها:

1.     هر پوستر طبق برنامه‌ی زمان‌بندی مشخص تنها در یک نوبت از برنامه‌ی کنگره امکان ارائه خواهد داشت.

2.     برای ارائه‌ی پوستر خود و ثبت در کتابچه‌ی نهایی کنگره، حتما باید در کنگره ثبت‌نام کرده ‌باشید.

3.     برنامه‌ی زمانی ارائه‌ی پوستر خود را پیش از کنگره و روی سایت پیدا کنید و آن را به‌خاطر بسپارید.

4.     در روز مشخص‌شده برای ارائه، از نیم ساعت قبل از زمان ارایه به غرفه‌ی مخصوص ثبت پوسترها مراجعه کنید تا محل ارائه‌ی پوستر شما مشخص شود. در روز مراجعه حتما کد مقاله خود را به همراه داشته‌ باشید.

5.     پوستر خود را در محلی که برای شما مشخص می‌شود  نصب کنید.

پوستر همایش می بایست در قالب استاندارد طراحی شود. قالب پوستر را میتوانید از آدرس زیر دانلود کنید:

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !